Γιατί PE Protective Film Αφήστε το συγκολλητικό υπόλειμμα;

Τι είναι ΡΕ προστατευτικό φιλμ;

Μετά από κάθε προϊόν παράγεται και να ολοκληρωθεί, κάποια εξωτερική συσκευασία απαιτείται για να αποτρέψει το προϊόν από το να υποβληθεί σε κάποια εξωτερική δύναμη, με αποτέλεσμα κάποια φθορά και απώλεια. Ως εκ τούτου, προστατευτικά κελύφη, προστατευτικές μεμβράνες και άλλα προϊόντα μπορεί συχνά να δει στη ζωή και την εργασία. Προστατευτική ταινία είναι ένα από αυτά. Διαφορετικά προϊόντα απαιτούν διαφορετικές προστατευτικές μεμβράνες για προστασία, ανάλογα με το υλικό του προϊόντος.

Στην καθημερινή μας ζωή, η πιο κοινή προστατευτική μεμβράνη δεν είναι τίποτα, αλλά τα τρόφιμα προστατευτική μεμβράνη και συναφείς προστατευτική μεμβράνη των ηλεκτρονικών προϊόντων, σήμερα επικεντρώθηκε στην εισαγωγή ΡΕ προστατευτικό φιλμ, το οποίο είναι ένα ουσιαστικό μέρος της προστασίας των βιομηχανικών προϊόντων. Στην πραγματικότητα, η χρήση του προστατευτικού φιλμ είναι πιο εκτεταμένη, όπως η βιομηχανία των υπολογιστών στη βιομηχανία υλικού, ηλιακούς συλλέκτες, γυαλί, κλπ, στη βιομηχανία οπτοηλεκτρονική στο διοικητικό συμβούλιο οπίσθιου φωτισμού, το κρύο φως ταινία, οθόνη του κινητού τηλεφώνου, την βιομηχανία πλαστικών στην πράξη, ακρυλικό συμβούλια, κλπ, καθώς και βιομηχανία εκτύπωσης, τη βιομηχανία συρμάτων και καλωδίων, βιομηχανία ηλεκτρονικών και ψηφιακών κλάδο της κινητής τηλεφωνίας και ούτω καθεξής.

PE προστατευτικό φιλμ είναι κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο, αλλά ανάλογα με την πυκνότητα, μπορεί να υποδιαιρεθεί σε υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο προστατευτικό φιλμ, φιλμ πολυαιθυλενίου μεσαίας πυκνότητας, και φιλμ πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας. Είναι η πιο κοινούς οργανικούς δομή. Η ένωση πολυμερούς είναι επίσης το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πολυμερές υλικό σήμερα. Αυτό το είδος της προστατευτικής μεμβράνης έχει τα δικά της πλεονεκτήματα, για παράδειγμα, μπορεί να προστατεύσει ορισμένα προϊόντα από το να μολυνθεί, φοριέται, κλπ κατά το χρόνο της παραγωγής ή επεξεργασίας, και μπορεί να προστατεύσει το αρχικό λεία επιφάνεια.

PE προστατευτικό φιλμ

PE εφαρμογές προστατευτική μεμβράνη

Γιατί θα πρέπει τα υλικά συσκευασίας των εμπορευμάτων επιλέξετε προστατευτικό φιλμ; Ένα από τα σημαντικότερα προστιθέμενη αξία της συσκευασίας των εμπορευμάτων για να ενισχύσει την αξία του εμπορεύματος είναι ότι το εμπόρευμα θα πρέπει να συσκευάζονται κατά τη διαδικασία αποθήκευσης, μεταφοράς και διακίνησης των εμπορευμάτων. Η επιλογή του υλικού συσκευασίας έχει πολύ χώρο. Γενικά, υπάρχουν χαρτί, μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, μπαστούνι, κλπ Μεταξύ αυτών, πλαστικό και μέταλλο είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο, και πλαστικά και χαρτί είναι το πιο βολικό. Ως εκ τούτου, στη βιομηχανία συσκευασίας, ως εκπρόσωπος των πλαστικών υλικών συσκευασίας, προστατευτική μεμβράνη είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και το πιο βολικό υλικό συσκευασίας στη βιομηχανία συσκευασίας εμπόρευμα.

Η προστατευτική ταινία έχει πολλά υλικά. Υπάρχουν πολλά είδη προϊόντων με πάχος και το ιξώδες κάτω από το υλικό. Τα συνήθως χρησιμοποιούμενα υλικά προστατευτικό φιλμ είναι ΡΕ, ΡΕΤ, PVC, OPP, CPP, POF, ΒΟΡΡ, PC, κ.λπ. Υπάρχει πάντα ένα κατάλληλο προϊόν. Συσκευασία και πολλά είδη προστατευτική μεμβράνη συχνά χρησιμοποιούνται στην ηλεκτρονική, η αεροδιαστημική και άλλα εξελιγμένα πεδία υψηλής τεχνολογίας. Οι έμποροι μπορούν να δοκιμάσουν και επιλέξτε την κατάλληλη προστατευτική συσκευασία μεμβράνης σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις των δικών τους προϊόντων. Τα περισσότερα από τα είδη χειροτεχνίας και γενικά εμπορεύματα είναι ΡΕ προστατευτικό φιλμ, τηλεοράσεις LCD, κινητά τηλέφωνα και άλλα ψηφιακά προϊόντα απαιτούν PET προστατευτικό φιλμ, και οι απλοί συσκευασία και τη χρήση της μεταφοράς φιλμ.

Γιατί PE Protective Film Αφήστε το συγκολλητικό υπόλειμμα;

1. Ξεφλουδίστε δύναμη μεταβάλλεται με την πάροδο του χρόνου

Δεν έχει σημασία πόσο υψηλή είναι η στιλπνότητα επιφάνεια, η επιφάνεια του αντικειμένου διανέμεται με πολλές μικροσκοπικές οπές που είναι δύσκολο να δει κανείς με γυμνό μάτι. Αν και πιεζο-ευαίσθητα συγκολλητικά είναι εγκάρσια συνδεδεμένα, εξακολουθούν να έχουν κάποια παραμόρφωση και τη ρευστότητα, ειδικά εκείνοι που δεν εμπλέκονται σε εγκάρσια σύνδεση.

Όσο περνά ο καιρός, το ευαίσθητο στην πίεση συγκολλητικό διεισδύει σταδιακά εντός του διακένου για να σχηματίσει ένα «άγκυρα.» Επιπλέον, όταν το pe προστατευτική μεμβράνη είναι προσαρτημένη, αν και η πίεση είναι σχετικά μεγάλο, η επιφάνεια επαφής μεταξύ του ευαίσθητου στην πίεση συγκολλητικό και το επιφάνεια του υλικού δεν είναι μεγάλο, και η επιφάνεια επαφής αυξάνεται σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου, και η pe προστατευτική μεμβράνη προστατεύεται από την επιφάνεια που πρόκειται να προστατευθεί. Η δύναμη έχει, επίσης, αυξάνεται σταδιακά. Και τα δύο αποτελέσματα να αυξήσει την αντοχή αποκόλλησης την πάροδο του χρόνου.

2. Γήρανση μηχανισμό

Η κύρια αλυσίδα του ακρυλικού ευαίσθητου στην πίεση συγκολλητικού είναι μία κορεσμένη αλυσίδα, και είναι δύσκολο για γενική θερμότητα για να σπάσει την κύρια αλυσίδα. Ο μηχανισμός γήρανσης είναι κυρίως υπεριώδες φως γήρανση? η γήρανση του υποστρώματος είναι κυρίως υπεριώδες φως γήρανση. Η κανονική θερμοκρασία χρήση έχει μικρή επίδραση επί της γήρανσης επιδόσεις του, αλλά η επιρροή του υπεριώδους φωτός είναι μεγαλύτερη. Ωστόσο, κάτω από τη διπλή επιδράσεις της θερμότητας και υπεριώδους φωτός, υπάρχει ένα συνεργιστικό φαινόμενο της γήρανσης.

3. Μηχανισμός Παρόμοια Συμβατότητα

Ακρυλικό ευαίσθητο σε πίεση συγκολλητικά είναι σχετικώς πολικά υλικά, και είναι εύκολα συμβατά με πολικά υλικά όπως ακρυλικά, πολυεστέρες, πολυουρεθάνες και, και είναι δύσκολο να απομακρυνθεί το pe προστατευτική μεμβράνη. Μερικές φορές τα μικρά μόρια τα οποία δεν εμπλέκονται στην εγκάρσια σύνδεση με ευαίσθητες σε πίεση κόλλες έχουν την τάση να συσσωρεύονται στην επιφάνεια. Εάν υπάρχει ένας μεγάλος αλληλεπίδραση μεταξύ της προστατευόμενης επιφάνειας υλικού και των εν λόγω μικρών μορίων, μικρά μόρια θα μεταναστεύουν και παραμένουν.

Στείλτε το μήνυμά σας σε εμάς:

Έρευνα τώρα
  • * CAPTCHA: Παρακαλώ επιλέξτε το Κλειδί


Ώρα δημοσίευσης: Απρ-13-2018
Έρευνα τώρα
  • * CAPTCHA: Παρακαλώ επιλέξτε το Δέντρο