Σχίζων

Aerchs προσφέρει βελτιστοποιημένη χρήση υλικού, ακριβή ακρίβεια, και να φανταστεί κανείς την επανάληψη των διαφόρων τύπων κοπής εργασίας. Έχουμε την ικανότητα να σχίζεται και rewind υλικά σε μία ποικιλία κυλίνδρων σύμφωνα με τις συνήθειες πλάτη και μήκη. Κοπή απόδοση περιλαμβάνει:

  • Presision

κοπή ακριβείας είναι η διαδικασία της κοπής μεγάλα πηνία σε στενά ρολά ακριβούς πλάτους και μήκους.

  • Τόρνος

Τόρνος κοπής είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα ευαίσθητο στην πίεση υλικό χρησιμοποιεί ένα μεγάλο πίεσης ώστε να περιστρέφεται μέσω ενός κύλινδρο υψηλής ταχύτητας, ενώ χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό μαχαίρι για να κόβουν το υλικό σε ένα συγκεκριμένο πλάτος.

  • Ξυράφι

Ξυράφι κοπή είναι ένας τύπος rewind κοπής που χρησιμοποιεί μονό λεπίδες ξυραφιού. Υλικό τραβιέται μέσα από τις σταθερές λεπίδες, κάνοντας καθαρό ακριβείς περικοπές. Razor κοπή είναι η καταλληλότερη για λεπτά υλικά όπως ταινίες και κόλλες.

  • Σκορ

Σκορ κοπή είναι ένας τύπος rewind κοπής που χρησιμοποιεί κυκλικά μαχαίρια να πιέσει ενάντια σε ένα χαλύβδινο κύλινδρο ή άξονα με το υλικό τραβιέται διαμέσου, μεταξύ του μαχαιριού και του μανδρελίου. Σκορ κοπή είναι πιο κατάλληλη για τα υλικά του ανομοιόμορφο πάχος.

  • διάτμηση κοπής

Διατμητική κοπή είναι ένας τύπος rewind κοπής που χρησιμοποιεί δύο περιστρεφόμενα μαχαίρια για να παραχθεί το ίδιο αποτέλεσμα κοπής ως ένα ψαλίδι. Διάτμηση κοπής είναι ιδανικό για το χαρτί, αλουμινόχαρτο, και βαρύτερα υλικά.

κολλητική ταινία κοπής


Έρευνα τώρα
  • * CAPTCHA: Παρακαλώ επιλέξτε το αστέρι