de tall longitudinal

Aerchs ofereix utilització optimitzada de material, la precisió exacta, i imaginable de repetició de diversos tipus de treball de tall. Tenim la capacitat per tallar i rebobinar materials en una varietat de rodets d'acord amb amplades i longituds d'encàrrec. el rendiment de tall inclou:

  • presision

tall de precisió és el procés de tall longitudinal grans bobines en rotllos estrets d'amplada precisa i longitud.

  • entorn

fileres és un procés en el qual un material sensible a la pressió utilitza una gran pressió per girar a través d'un rodet d'alta velocitat mentre es fa servir un ganivet rodó per tallar el material en un ample específic.

  • maquineta d'afaitar

tall longitudinal de la maquineta d'afaitar és un tipus de tall de rebobinat que utilitza fulles d'afaitar individuals. El material es tira a través dels àleps fixos, fer talls nets i precisos. tall longitudinal de la maquineta d'afaitar és el més adequat per a materials prims com pel·lícules i adhesius.

  • puntuació

Puntuació de tall és un tipus de tall de rebobinat que utilitza fulles circulars per pressionar contra un cilindre d'acer o mandril amb material que està sent retirat a través, entre la fulla i el mandril. Puntuació de tall és més apropiat per a materials de gruix desigual.

  • tall de cisalla

tall de cisalla és un tipus de tall de rebobinat que utilitza dues fulles giratòries per produir el mateix efecte de tall com un parell de tisores. cisalla de tall és ideal per al paper, paper d'alumini, i materials més pesats.

tall longitudinal de la cinta adhesiva


investigació ara
  • * CAPTCHA: Seleccioneu el estrella