Notícies

 • Data de Publicació: Jun-08-2018

  3M8810 tèrmica cinta conductora és àmpliament utilitzat adhesiu conductor tèrmic intermedi en dispositius electrònics i actua com un dissipador de calor per conducció. A causa de gran escala utilitzat per molts telèfons mòbils, els productes són desproveïment i els preus han anat en augment. Característiques: plàstic tèrmic de doble cara 3M8810, ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Abr-13-2018

  Quina és la pel·lícula protectora de PE? Després es genera cada producte i va completar, es requereix algun embalatge extern per evitar que el producte sigui sotmès a una força externa, resultant en un cert desgast i la pèrdua. Per tant, petxines protectores, pel·lícules protectores i altres productes sovint es poden veure i ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Abr-02-2018

  Què és el coure cinta de paper? cinta de làmina de coure és un tipus de cinta de metall. S'utilitza principalment per a blindatge electromagnètic, el blindatge senyal elèctric i el blindatge senyal magnètica. Blindatge de senyals elèctrics depèn principalment de l'excel·lent conductivitat elèctrica del coure en si, mentre magnètica ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Mar-16-2018

  Alta cinta de resistència a la temperatura s'utilitza en ambient d'alta temperatura i s'utilitza principalment per a fins industrials electrònics. Resistència a la temperatura és en general entre 120 ° a 260 °, comunament utilitzat en la pintura, tractament del cuir de pintura, recobriment i alta blindatge de temperatura en el procés d'elecció ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Mar-09-2018

  Aerchs bulided una Pel·lícula protectora de fàbrica a Dongguan Nova any passat i principi posat en producció avui dia. L'equip d'avanç alemany Reifenhäuser línia de pel·lícula bugada s'ha importat. Des del principi fins al 2018, ara la nostra línia de producció de la pel·lícula a la cua recobriment: recobriment de pel·lícula bufant màquina de tall longitudinal de ma ...Llegir més »

 • Data de Publicació: febrer-28-2018

  Tots sabem PopSocket és molt popular des 2017. Ens delevolped una cinta d'escuma removale especial per a la fabricació de popsocket l'expansió del suport del telèfon. Aquesta cinta d'escuma removale podria ser pelar sense residu que amb les característiques de repetidament cicles de pegar-se i desgast el que és Popsocket? Popsocket ...Llegir més »

 • Data de Publicació: febrer-05-2018

  Per què escollir PET pel·lícula protectora antiestàtica Ara tauler d'Fundació Politècnica de Catalunya està en desenvolupament petit però ràpid. El circuit de pel·lícula gruixuda de polímer és un baix cost, substrat eficient, flexible. Selectivament Imprés Polymer tinta conductora El sistema de circuits de pel·lícula gruixuda de polímer conté una càrrega de metall o de tòner de farciment de filferro unit a ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Jan-25-2018

  Com tots coneixem, en la composició dels productes electrònics, pel·lícula protectora és una part integral en la composició dels productes electrònics, si els telèfons mòbils, càmeres o pastilles, que s'han d'unir pel·lícula protectora per protegir la pantalla del producte. La transparència, planitud, neteja de prote ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Jan-19-2018

  Amb el desenvolupament d'ultra-thinization, intelligentialization i multi-funcionalització de productes electrònics, el poder està augmentant, però els productes són cada vegada més i més prim. La calor que alliberen d'esdevenir un gran problema. A causa de la seva excel·lent conductivitat tèrmica, làmines de grafè tèrmiques ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Jan-12-2018

  En primer lloc, comprovar l'estructura de producte de encunyat. En primer lloc, s'obté un dibuix del producte, no s'afanyi a pensar en el seu procés, el més important és comprovar primer l'estructura del producte, incloent materials, toleràncies i altres temes. Per descomptat, aquests podrien ser més difícil per s ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Jan-05-2018

  Adhesive tapes or materials usually appear in rolls. However, for different fields, they might need some special size or shape. Below are main fields require die-cuts. 1.Die-cut Adhesive Tapes for Mobile devices. A.Mobile phone B.Pad C.Smart watch 2.Die-cut Adhesive Tapes for Digital devices ...Llegir més »

 • Data de Publicació: Des-15-2017

  PMDA, one of the key raw materials for the PI film, skyrocketed from the end of 2016 and has accumulated nearly four times its total value so far. The raw material for the production of PMDA – Durene price increase is as high as 5 times. The reason, PMDA price soaring reason in addition to...Llegir més »

 • Data de Publicació: Des-15-2017

  Per tal de proporcionar solucions adhesives de encunyat de Aerch a més empreses a tot el món. Lloc web ha estat revisat i llançat formalment Llegir més »

investigació ara
 • * CAPTCHA: Seleccioneu el Pla