sobre Aerchs

Aerchs és un líder mundial en el subministrament de parts components troquelats de precisió per als clients de l'electrònica de consum, LED, automoció, indústria mèdica i de l'energia. Des de 1997 Aerchs s'ha compromès a oferir als clients amb productes de qualitat i un servei excepcional a preus competitius.

Aerchs han avançat equip de precisió per a encunyar, la precisió pot arribar a 0,01 mm. Al costat, els nostres equips d'enginyers amb les capacitats per fer la nostra pròpia investigació i desenvolupament de solucions de cinta ADESIVE.

Hi ha 4 fàbriques a la Xina, que es troba en Yancheng, Xiamen, Shenzhen, Dongguan. Amb més de 500.000 peus quadrats d'espai de producció a tot el món i les tecnologies de fabricació de l'estat de la tècnica, els enginyers Aerchs treballen en estreta col·laboració amb els clients per resoldre problemes complexos de fabricació i muntatge. enfocament sensible de Aerch, tots sumen un profund coneixement de materials, capacitats de fabricació innovadors, i els alts estàndards de qualitat per a oferir-li les millors solucions de components en la indústria.

Aerchs are also authorized dealer of many major production brands such as 3M, Nitto, Poron, Adchem …

Aerchs s'esforcen per proporcionar als clients amb productes de qualitat i un servei excepcional a preus competitius.


investigació ara
  • * CAPTCHA: Seleccioneu el bandera