3M 8810 cinta tèrmica està seriosament fora d'estoc en el mercat i el preu va en augment.

3M8810 tèrmica cinta conductora és àmpliament utilitzat adhesiu conductor tèrmic intermedi en dispositius electrònics i actua com un dissipador de calor per conducció. A causa de gran escala utilitzat per molts telèfons mòbils, els productes són desproveïment i els preus han anat en augment.

Característiques: plàstic tèrmic de doble cara 3M8810, és actualment els dispositius electrònics més àmpliament utilitzats en el medi d'adhesiu tèrmic i el cos, la seva funció principal és escalfar el xip amb el dissipador de calor i pal, tenir un paper en la transferència de calor. Mentrestant, 3M 8810 també té un cert grau de enganxositat, El cos de generació de calor i el cos de dissipació de calor pot ser fixat conjunt com un tot per millorar l'efecte de dissipació de calor.

3M té 98 sèries i 88 sèries, 88 sèries utilitzen col·loides blanc, adhesiu forta, delicada superfície, sense forats, utilitzat principalment en ordinadors i altres equips electrònics, 98 sèries utilitzar un col·loide gris, utilitzat en productes tèrmics industrials.
Actualment, només la sèrie de 3M 88 i 98 són col·loides veritablement de doble cara amb conductivitat tèrmica. La conductivitat tèrmica és bona, i és l'aïllament elèctric. 3M 8810 té millors propietats d'aïllament. Així que molts ordinadors i altres dispositius microelectrònics Wuse ella.

A causa de la popularitat d'aquesta cinta i l'alt preu, hi ha una gran quantitat de cintes falsos al mercat. Per evitar que els clients comprar productes falsos, a continuació són alguns dels mètodes d'identificació preliminars:

  1. L'aspecte, original 3M 8810 cinta tèrmica utilitza 0,05 mm PET com a revestiment d'alliberament. Un costat de revestiment d'alliberament és de color blau i l'altre costat és transparent. costat blau protegeix principalment la cinta evitar l'exposició directa llum forta.
  2. Les etiquetes en el revestiment d'alliberament. El folre d'alliberament d'original 3M 8810 és sense cap logotip 3M o lletres impreses.
  3. Sensació del tacte, original 3M 8810 cinta tèrmica fa que el dit se sent freda al principi tàctil, igual que tocar els productes de seda, no fàcils de sentir tèbia o calenta. Des d'aquí es pot reconèixer a terme una vegada que posar l'original i una falsa al refrigerador i mantingui durant uns minuts i després es toquen a sentir el canvi de la sensació.
  4. Color, 3M 8810 és de color blanc lletós i sense un altre color. Es diu que hi ha negre 8810 cinta tèrmica, ha de ser no originals 3M.
  5. Capes, hi ha una dita que hi ha una fina capa de placa d'alumini al mig de l'adhesiu. Ha de ser un rumor. 3M 8810 és sense cap reforç, consisteix només d'adhesiu.

Per cert, hi ha una gran quantitat de Proveïdor proporcionar cinta adhesiva de silicona com 3M 8810. Per ser honest, cinta de silicona té orificis de la cinta i que és de baix adhesiu, elàstic i transformable.

3M TAPE2 tèrmicament conductora

Enviï el seu missatge a nosaltres:

investigació ara
  • * CAPTCHA: Seleccioneu el Casa


Data de Publicació: Jun-08-2018
investigació ara
  • * CAPTCHA: Seleccioneu el bandera