3M 8810 bandă termică este serios din stoc în piață și prețul sunt în creștere.

3M8810 Thermal Tape Conductive este utilizat pe scară largă adeziv conductiv termic intermediar pe dispozitive electronice și acționează ca un absorbant de căldură conductivă. Datorită pe scară largă utilizat de mai multe telefoane mobile, produsele sunt undersupply și prețurile au fost în creștere.

Caracteristici: 3M8810 din plastic termic față-verso, este în prezent cele mai utilizate pe scară largă dispozitive electronice în mijlocul de adeziv și a corpului termic, rolul său principal este de a încălzi cip cu radiator și stick-ul, joacă un rol în transferul de căldură. Între timp, 3M 8810 are, de asemenea, un anumit grad de adezivitate, Corpul generatoare de căldură și corpul de disipare a căldurii pot fi fixate împreună ca un întreg pentru a spori efectul de disipare a căldurii.

3M are 98 de serie și seria 88, 88 serii folosesc coloidale alb, adeziv puternic, suprafață delicat, fără găuri, utilizate în principal în computere și alte echipamente electronice, 98 serii folosesc un coloid gri, utilizat în produse termice industriale.
În prezent, numai seria 88 și 98 de 3M sunt coloizii cu adevărat față-verso cu o conductivitate termică. Conductivitatea termică este bună, și este izolarea electrică. 3M 8810 are proprietăți de izolare mai bună. Deci , de multe calculatoare și alte dispozitive microelectronice - l wuse.

Datorită popularității acestei benzi și prețul ridicat, există o mulțime de benzi false de pe piață. Pentru a preveni clienții de la cumpărarea de produse contrafăcute, mai jos sunt câteva metode de identificare preliminară:

  1. Aspectul, original 3M 8810 bandă termică utilizează 0.05mm PET ca linie de eliberare. O parte a linie de eliberare este albastru, iar cealaltă parte este transparent. albastru lateral protejează în principal banda evita expunerea directă lumină puternică.
  2. Etichetele de pe stratul de protecție. Folia de eliberare a Original 3M 8810 este fara logos 3M sau Letters imprimate.
  3. Touch senzație, original 3M 8810 banda termică face ca degetul simt rece la prima atingere, la fel ca atingând produse de mătase, nu ușor să se simtă cald sau fierbinte. Ai putea recunoaște cu ușurință-le odată ce ați pus unul original și fals unul la frigider și se păstrează timp de minute, apoi atingeți-le să se simtă schimbarea simt.
  4. Culoare, 3M 8810 este lăptos alb fără altă culoare. Se spune că există negru 8810 banda termică, aceasta nu trebuie să fie 3M original.
  5. Straturi, există o zicală că există un strat subțire de tabla de aluminiu, în mijlocul adezivului. Trebuie să fie zvon. 3M 8810 este fără nici un suport, numai constau din adeziv.

Apropo, există o mulțime de furnizor de silicon oferă bandă adezivă ca 3M 8810. Pentru a fi sincer, banda de silicon are găuri pe bandă și este adeziv scăzut, elastic și transformabile.

3M tape2 conductiv termic

Trimite mesajul către noi:

ANCHETĂ ACUM
  • * CAPTCHA: Vă rugăm să selectați Flag


Data mesajului: Jun-08-2018
ANCHETĂ ACUM
  • * CAPTCHA: Vă rugăm să selectați camion