3M 8810 termisk tape er alvorligt udsolgt på markedet og prisen er stigende.

3M8810 Termisk Ledende Tape er meget udbredt mellemliggende termisk ledende klæbemiddel på elektroniske enheder og fungerer som et ledende kølelegemet. På grund af stor-skala, der anvendes af mange mobiltelefoner, produkterne er underforsyning og priserne har været stigende.

Funktioner: 3M8810 dobbeltsidet termisk plast, er i øjeblikket den mest udbredte elektroniske apparater i midten af ​​termisk klæbemiddel og krop, dets vigtigste rolle er at opvarme chip med kølepladen og stick, spiller en rolle i varmeoverførsel. I mellemtiden, 3M 8810 har også en vis grad af klæbrighed, kan Den varmeudviklende legeme og varmedissiperende legeme fastsættes sammen som en helhed for at forbedre det varme afledende effekt.

3M har 98 serier og 88 serier, 88 serier bruger hvid kolloide, stærk klæbende, delikat overflade, ingen huller, hovedsagelig anvendes i computere og andet elektronisk udstyr, 98 serier bruge en grå kolloid, der anvendes i industrielle termiske produkter.
I øjeblikket er kun 88 og 98 serie af 3M er virkelig dobbeltsidede kolloider med varmeledningsevne. Varmeledningsevnen er god, og det er elektrisk isolering. 3M 8810 har bedre isoleringsegenskaber. Så mange computere og andre mikroelektroniske indretninger Wuse det.

På grund af populariteten af ​​dette bånd, og den høje pris, der er en masse af falske bånd på markedet. For at forhindre kunderne i at købe forfalskede produkter, nedenfor er nogle foreløbige metoder identifikation:

  1. Udseendet, Original 3M 8810 termisk tape bruger 0.05mm PET som frigørelsesforing. Den ene side af afrivningsstrimmel er blå og den anden side er transparent. Blå side hovedsageligt beskytte båndet undgås Stærk lys direkte eksponering.
  2. Mærkater på release-liner. Slipforingen over Original 3M 8810 er uden 3M logoer eller bogstaver trykt.
  3. Tryk følelse, Original 3M 8810 termisk tape gør din finger føle sig cool ved første berøring, ligesom at røre silke produkter, ikke let at føle sig varm eller varm. Du kan nemt genkende dem ud, når du lægger den originale og falsk til køleskabet og holder for få minutter derefter røre ved dem til at føle ændringen af ​​føler.
  4. Farve, 3M 8810 er mælkehvid uden andet farve. Det siges, at der er sorte 8810 termisk tape, skal det være ikke 3M original.
  5. Lag, er der et ordsprog, at der er et tyndt lag af aluminium plade i midten af ​​klæbemidlet. Det skal være rygte. 3M 8810 er uden underlag, kun bestå af klæbemiddel.

Af den måde, der er en masse af leverandør tilvejebringer silicone tape 3M 8810. For at være ærlig, silikonetape har huller på båndet, og det er lav klæbemiddel, elastisk og kan omstilles.

3M termisk ledende tape2

Send din besked til os:

Forespørgsel nu
  • * CAPTCHA: Vælg Flag


Indlæggets dato: Jun-08-2018
Forespørgsel nu
  • * CAPTCHA: Vælg Stjerne