3M 8810 kasetë termike është seriozisht nga të aksioneve në treg dhe çmimi janë në rritje.

3M8810 termike Tape përçueshëm është përdorur gjerësisht ndërmjetëm ngjitës përçueshëm termike në pajisjet elektronike dhe vepron si një lavaman ngrohjes përçueshëm. Për shkak të shkallë të gjerë të përdorura nga shumë telefona celularë, produktet janë të pamjaftueshëm dhe çmimet janë rritur.

Features: 3M8810 dy anë plastike termike, është aktualisht pajisjet më të përdorur gjerësisht elektronike në mes të ngjitës termike dhe trupit, roli i saj kryesor është për të ngrohur chip me lavaman ngrohjes dhe rrinë, të luajë një rol në transferimin e nxehtësisë. Ndërkohë, 3M 8810 gjithashtu ka një shkallë të caktuar të palëvizshmëri, Trupi ngrohje-gjenerimin dhe trupi ngrohjes shpërndahet mund të jetë fikse së bashku si një e tërë për të rritur efektin shpërndarje të ngrohjes.

3M ka 98 seri dhe 88 seri, 88 seri të përdorin colloid bardhë, ngjitës të fortë, sipërfaqe delikate, nuk ka vrima, e përdorur kryesisht në kompjuterë dhe pajisje të tjera elektronike, 98 seri përdorni një colloid gri, e përdorur në produktet industriale termike.
Aktualisht, vetëm 88 dhe 98 seri të 3M Të janë koloide të vërtetë të dyja anët me përçueshmëri termike. Përçueshmëri termike është e mirë, dhe kjo është izolim elektrik. 3M 8810 ka veti të mira izoluese. Pra, shumë kompjutera dhe pajisje të tjera microelectronic wuse atë.

Për shkak të popullaritetit të këtij kasetë dhe çmimit të lartë, ka shumë të kaseta rreme në treg. Për të parandaluar konsumatorët nga blerja e produkteve të rreme, më poshtë janë disa metoda paraprake të identifikimit:

  1. Shfaqja, origjinal 3M 8810 kasetë termike përdor 0.05mm PET si release astar. Njëra anë e lirimit astar është blu dhe në anën tjetër është transparent. Ana Blue kryesisht mbrojtur kasetë shmangur ekspozimit të drejtpërdrejtë të fortë drite.
  2. Etiketa në lirimin astar. Lirimin astar i origjinal 3M 8810 është pa asnjë Logos 3M ose Letra të shtypura.
  3. Prekni ndjenja, Original 3M 8810 kasetë termike bën gishtin tuaj të ndjehen të ftohtë në prekjen e parë, ashtu si duke prekur produktet mëndafshi, jo e lehtë për të ndjehen të ngrohtë apo të nxehtë. Ju lehtë mund të njohin ato një herë ju vënë origjinale një dhe të rreme një për frigorifer dhe e mban për minuta më pas prekni ato të ndjejnë ndryshimin e ndjehen.
  4. Color, 3M 8810 është qumështi të bardhë pa ngjyrë tjetër. Është thënë se ka zi 8810 kasetë termike, ajo nuk duhet të jetë 3M origjinale.
  5. Shtresa, ekziston një thënie se ka një shtresë e hollë e pjatë alumini në mes të ngjitës. Ajo duhet të jetë fjalë. 3M 8810 është pa asnjë bazament, vetëm përbëhet nga ngjitës.

Nga rruga, ka një shumë e Furnizuesit të sigurojë silikoni ngjitës shirit si 3M 8810. Për të qenë i sinqertë, kasetë silikoni ka vrima në kasetë dhe është ngjitës ulët, elastike dhe ta transformosh.

3M tape2 termikisht përçueshëm

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Key


Ora Post: Jun-08-2018
Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Truck