Die skære Materiale: Kobber Folie Tape

Hvad er kobberfolietape?

Kobberfolietape er en type metal tape. Det er hovedsageligt anvendes til elektromagnetisk afskærmning, elektrisk signal afskærmning og magnetisk signal afskærmning.

Afskærmning af elektriske signaler afhænger hovedsageligt af fremragende elektrisk ledningsevne selv kobber, mens magnetisk afskærmning kræver det ledende overflademateriale ”nikkel” af kobberfolie tape for at opnå den rolle magnetisk afskærmning. Derfor er det meget udbredt i mobiltelefoner, bærbare computere og andre digitale produkter.

Kobberfolietape struktur

Klassificering af kobberfolietape

Kobberfolietape er opdelt i enkelt klæbende kobberfolietape og dobbeltsidet klæbende kobberfolie tape.

Det indre klæbende kobberfolietape er opdelt i kobberfolietape med ledende klæbemiddel og ikke-ledende klæbemiddel.

Dobbeltsidet klæbende kobberfolietape anvendes der skal forarbejdes til dyre kompositmaterialer med andre materialer. Den dobbelte ensidigt belagte kobberfolie er også opdelt i ledende og ikke-ledende typer. Kunderne kan vælge efter deres eget behov for elektrisk ledningsevne.

Kobberfolie båndets egenskaber

Kobberfolie har lav overflade ilt egenskaber og kan fastgøres til en række forskellige substrater, såsom metaller, isoleringsmateriale etc. og har et bredt temperaturinterval af brug. Hovedsagelig anvendes i elektromagnetisk afskærmning og antistatisk, ledende kobberfolie anbragt på substratoverfladen, kombineret med metalsubstrat, har fremragende kontinuitet og tilvejebringer elektromagnetisk afskærmning virkning.

Renheden af ​​kobberfolietape er højere end 99,95%, og dens funktion er at eliminere elektromagnetisk interferens (EMI), isolere den elektromagnetiske bølge fra skade på det menneskelige legeme, og undgå behovet for spænding og strøm til at påvirke funktionen.

Derudover kobberfolie tape har en god effekt på elektrostatisk afladning efter objektet er jordet. Dens stærk lim kraft og god elektrisk ledningsevne, kan vi skære til forskellige specifikationer efter kundens behov. Kobberfolie tape er meget alsidig.

Kobberfolietape substrat

Kobberfolie, ledende acrylklæbemiddel, god vedhæftning, stærk friktion.

Kobberfolietape ydeevne

Kobberfolie tape har termisk isolering, varmeisolering, vandtæt, god vedhæftning, kolde modstand, let at rive, kan eliminere elektromagnetisk interferens (EMI), isolering af elektromagnetiske bølger skade på det menneskelige legeme, for at undgå spænding eller nuværende virkninger af flere egenskaber.

Kobberfolietape anvendes hovedsagelig i computerskærme, samt computerudstyr ledninger og transformer fremstillingsprocessen. Det bruges i rørledningen samlinger af centrale klimaanlæg rørledninger, rygning maskiner, køleskab og vandvarmere. Det bruges også i præcision elektroniske produkter, computerudstyr, ledninger og kabler. Andre steder; I højfrekvente transmission, kan elektromagnetisk interferens isoleres, høj temperatur for at forhindre spontan forbrænding.

Kobberfolietape ansøgning

Generelt gælder for alle former for transformere, mobiltelefoner, computere, PDA'er, PDP, LCD-skærme, bærbare computere, kopimaskiner og andre elektroniske produkter, hvor elektromagnetisk afskærmning.

kobberfolietape til elektronik

kobberfolietape applicaton

Kobberfolie inspektion tape ydeevne

Den generelle inspektion ydeevne af de mest almindeligt anvendte kobberfolie tape på markedet, er som følger:

Materiale: CU 99,98%
Substrat tykkelse: 0.018mm-0.05mm
Adhesive tykkelse: 0.035mm ~ 0,04 mm
Kolloid sammensætning: almindelig trykfølsomt klæbemiddel (ikke-ledende) og ledende spænding gram trykfølsomt klæbemiddel
Peeling kraft: 1,0 ~ 1,5 kg / 25 mm (180 graders omvendt aftrækningskraft test)
Temperaturbestandighed -10 ° C-120 ° C
Trækstyrke 4,5 ~ 4,8 kg / mm
Forlængelse 7% til 10% MIN

Kobberfolie påføringstape viden

  1. Testbetingelserne er normal temperatur 25 ° C, og den relative fugtighed under 65 ° C vedtager resultaterne detekteret af USA ASTM D-1000;
  2. Når varerne opbevares, skal du holde rummet tørt og ventileret. Den indenlandske kobber opbevaringstid er generelt 6 måneder, og importlandet kan spare mere tid, og det er ikke let at oxidere;
  3. Produktet anvendes hovedsagelig til at eliminere elektromagnetisk interferens (EMI), og at isolere den skade af elektromagnetiske bølger i det menneskelige legeme. Høj temperatur bånd anvendes hovedsageligt i computer perifere kabler, computerskærme og transformer fabrikanter.

Elektronisk kvalitet kobberfolie (renhed over 99,7%, tykkelse 5um-105um) er en af ​​de grundlæggende materialer til elektronikindustrien. I de senere år har de elektroniske oplysninger industrien udviklet sig hurtigt og brugen af ​​elektronisk kvalitet kobberfolie er stigende.

Produkter er meget udbredt i industrielle regnemaskiner, kommunikations-udstyr, QA udstyr, lithium-ion-batterier, civile fjernsyn, videooptagere, cd-afspillere, kopimaskiner, telefoner, varme- og klimaanlæg, automotive elektroniske komponenter, spillekonsoller og så videre.

Efterspørgslen efter elektronisk kvalitet kobber folier, især højtydende elektronisk kvalitet kobber folier, er stigende herhjemme og i udlandet.

Send din besked til os:

Forespørgsel nu
  • * CAPTCHA: Vælg bil


Indlæg tid: Apr 02-2018
Forespørgsel nu
  • * CAPTCHA: Vælg Heart