Despre Aerchs

Aerchs este un lider global în furnizarea de piese componente tăiate mor de precizie pentru clienții în electronice de consum, LED-uri, auto, energie și industria medicală. Din 1997 Aerchs a fost angajamentul de a furniza clienților cu produse de calitate și servicii excepționale, la prețuri competitive.

Aerchs au avansat echipamente de precizie pentru a muri taie, precizie poate ajunge la 0.01mm. Pe lângă, echipele noastre inginer cu capacitatea de a face propriile noastre de cercetare și dezvoltare de soluții de bandă adesive.

Există 4 fabrici în China, situat în Yancheng, Xiamen, Shenzhen, Dongguan. Cu peste 500.000 de picioare patrati de spatiu de productie la nivel mondial și de stat-of-the-art tehnologii de fabricație, inginerii Aerchs lucrează îndeaproape cu clienții pentru a rezolva de fabricație și asamblare probleme complexe. Abordarea receptivă Aerch lui, aprofundate cunoștințe materiale, capacități de producție inovatoare, precum și standarde înalte de calitate pentru toate adăuga până la a vă oferi cele mai bune soluții de componente din industrie.

Aerchs are also authorized dealer of many major production brands such as 3M, Nitto, Poron, Adchem …

Aerchs să depună eforturi pentru a oferi clientilor cu produse de calitate și servicii excepționale, la prețuri competitive.


ANCHETĂ ACUM
  • * CAPTCHA: Vă rugăm să selectați cheia