Nitto cinta

  • Nitto 973 Teflon PTFE de fibra de vidre de tela de cinta per emmascarar resistent a la calor

    Product Description Nitto 973 fiber class Teflon tape use Glass cloth as film with PTFE dispersion then sintered. Single surface treated and coated with a silicone adhesive, which exhibits excellent heat resistance and mechanical strength. Structures Silicon Adhesive PTFE Fiberglass Film ... Llegir més »

  • Nitto Denko 903UL alta temperatura Teflon PTFE pel·lícula de cinta per a l'aïllament elèctric

    Descripció del producte cinta de pel·lícula Nitto 903UL Teflon és tractat PTFE pel·lícula de base i recobert amb adhesiu de silicona amb una excel·lent resistència a la calor. Juntament amb grans característiques elèctriques, la cinta té un nombre de característiques excel·lents com ara resistència a la calor, resistència química, sota coeffici fricció ... Llegir més »

  • Nitto cinta

    Aerchs és un soci de la cinta Nitto en cinta adhesiva de plàstic fluorat, tal com Nitto Denko NO.903UL cinta, i Nitto 973UL-S, etc cinta adhesiva Nitto és part dels productes de cinta de Nitto Denko, Nitto cinta adhesiva del Japó, la companyia de tecnologia principalment adhesiva , la tecnologia de recobriment i un altre nucli t ... Llegir més »

investigació ara
  • * CAPTCHA: Seleccioneu el bandera