Zprávy

  • Čas: Jun-08-2018

    3M8810 teplovodivou páska se široce používá meziprodukt tepelné vodivé lepidlo na elektronických zařízení a působí jako vodivé chladiče. Vzhledem k velkém měřítku používá mnoho mobilních telefonů, výrobky jsou nedostatečné nabídky a ceny rostou. Vlastnosti: 3M8810 oboustranné tepelné plastu, ...Čtěte více »

  • Čas: Apr-13-2018

    Co je to PE ochranný film? Poté, co je každý výrobek generován a dokončena, je potřeba nějaký vnější obal, aby se zabránilo uvedení výrobku vystaven nějaké vnější síly, což vede k určité opotřebení a ztráty. Proto ochranné skořápky, ochranné filmy a jiné výrobky mohou být často vidět i ...Čtěte více »

  • Čas: Apr-02-2018

    Co je měděná fólie páska? Měděná fólie páska je typem kovového pásku. Používá se především pro elektromagnetické stínění, elektrického odstínění signálu a magnetického stínění signálu. Stínění elektrických signálů závisí hlavně na vynikající elektrické vodivosti mědi samotné, zatímco magnetické ...Čtěte více »

  • Čas: Mar-16-2018

    Vysoká teplotní odolnost pásky je použita v prostředí s vysokou teplotou a slouží především pro elektronické průmyslové účely. odolnost teplota je obvykle v rozmezí od 120 ° do 260 °, běžně používaný v obraze, zpracování barva kůže, potahování a vysoké stínění teploty v procesu elektro ...Čtěte více »

  • Čas: Mar-09-2018

    Aerchs loni bulided novou ochrannou fólii Factory Dongguan a počátkem uvedení do výroby dnes. Záloha zařízení německé Reifenhauser litá fólie linka být dováženy. Od začátku až do roku 2018, nyní naše výrobní linky z filmu nátěrového lepidla: foukání filmový potah Stroj Kotoučová ma ...Čtěte více »

  • Čas: Feb-28-2018

    Všichni víme, PopSocket je velmi populární od roku 2017. Jsme jedním delevolped removale pěnové pásky speciální pro výrobu popsocket rozšiřující stojan pod telefon. To removale pěnová páska může být odlepit beze zbytku, který se znaky opakovaně přilepit-and-trhacích cyklech, co to je Popsocket? Popsocket ...Čtěte více »

  • Čas: Feb-05-2018

    Proč zvolit PET antistatický ochranný film Nyní FPC deska je malý, ale rychlý rozvoj. Polymerní silný film obvod je efektivní, nízké náklady, flexibilní substrát. Selektivně Tištěný vodivým polymerem inkoustu Polymerní silná fólie obvod obsahuje drátem kovové plnivo nebo plnivo s tonerem ...Čtěte více »

  • Čas: Jan-25-2018

    Jak jsme všechny známé, ve složení elektronických produktů, ochranná fólie je nedílnou součástí ve složení elektronických produktů, ať už mobilní telefony, fotoaparáty nebo tablety, musí být připojena ochrannou fólii pro ochranu displeje produktu. Transparentnost, rovinnost, čistota rost ...Čtěte více »

  • Čas: Jan-19-2018

    S vývojem ultra-thinization, intelligentialization a multi-funkcionalizace elektronických výrobků, síla se zvyšuje, ale produkty jsou stále tenčí a tenčí. Teplo uvolňující se stal velkým problémem. Vzhledem ke své vynikající tepelné vodivosti, tepelné grafenové listy ...Čtěte více »

  • Čas: Jan-12-2018

    Za prvé, kontrolovat strukturu vysekávacím produktu. Za prvé, dostaneme výkres výrobku, nespěchejte přemýšlet o svém procesu, nejdůležitější věc, kterou je nutné nejprve zkontrolovat strukturu produktu, včetně materiálů, tolerance a další otázky. Samozřejmě, že to může být na s těžší ...Čtěte více »

  • Čas: Jan-05-2018

    Adhesive tapes or materials usually appear in rolls. However, for different fields, they might need some special size or shape. Below are main fields require die-cuts. 1.Die-cut Adhesive Tapes for Mobile devices. A.Mobile phone B.Pad C.Smart watch 2.Die-cut Adhesive Tapes for Digital devices ...Čtěte více »

  • Čas: Dec-15-2017

    PMDA, one of the key raw materials for the PI film, skyrocketed from the end of 2016 and has accumulated nearly four times its total value so far. The raw material for the production of PMDA – Durene price increase is as high as 5 times. The reason, PMDA price soaring reason in addition to...Čtěte více »

  • Čas: Dec-15-2017

    S cílem poskytnout lepící řešení Aerch je výsekové k většímu počtu podniků po celém světě. Stránka byla revidována, a formálně zahájena Čtěte více »

Poptávka nyní
  • * CAPTCHA: Vyberte klíč