Izolimi Paper

Izolues letër është një term i përgjithshëm për paper.It elektrike izolues është materiale izoluese për pajisje të ndryshme elektrike si kabllo dhe mbështjellje, me tiparet e veti të mira izoluese dhe forcën mekanike.

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Kupën